aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠρώτη προσφορά για την Τσέλσι από τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Χάνσγιοργκ Bις

Πρώτη προσφορά για την Τσέλσι από τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Χάνσγιοργκ Bις

Η πρώτη προσφορά για την αγορά της Τσέλσι φαίνεται πως είναι γεγονός και προέρχεται από την πλευρά του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Χάνσγιοργκ Bις.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Χάνσγιοργκ Bις εκπροσωπώντας μία κοινοπραξία επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αμερικανός επιχειρηματίας Τοντ Μπόελι ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ Λ.Α. Ντότζερς, κατέθεσε πρόταση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την αγορά των μετοχών των «Μπλε» του Λονδίνου.

Ο Τοντ Μπόελι είχε προσπαθήσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν 2 χρόνια να αγοράσει την Τσέλσι, προσφέροντας 2.6 δις ευρώ, αλλά η πρόταση του είχε απορριφθεί. Τώρα η «Daily Telegraph» αναφέρει σε δημοσίευμα της πως στα χέρια του Αμπράμοβιτς είναι ήδη η προσφορά, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά υπολογίζεται κοντά στα 3 δις ευρώ.

Η πλευρά του Αμπράμοβιτς δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα. Επίσης σύμφωνα με τους «Financial Times» σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη πρόταση, από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζος Χάρις για την αγορά της Τσέλσι, με τον συγκεκριμένο να έχει μετοχές ήδη σε ομάδα της Premier League και συγκεκριμένα στην Κρίσταλ Πάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ