aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΒατσλίκ: «Μίλησα με τον Κριστιάνο, ευτυχώς δεν μου κρατά κακία»

Βατσλίκ: «Μίλησα με τον Κριστιάνο, ευτυχώς δεν μου κρατά κακία»

Ένα βράδυ που μάλλον θα θέλει να το ξεχάσει σύντομα είχε ο Τόμας Βατσλίκ στη αναμέτρηση της Τσεχίας κόντρα στην Πορτογαλίας, καθώς εκτός από τη βαριά ήττα με 4-0 μέσα στην Πράγα, ήταν πρωταγωνιστής και στον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού σε μια προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, βρήκε με τη γροθιά και τη μύτη του σούπερ-σταρ της Γιουνάιτεντ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αιμορραγεί σε σημείο να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου σε μία φάση που βρήκα επίσης και την μπάλα. Ήταν σύγκρουση. Ελπίζω να μην έσπασε τελικά την μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα για αυτή την φάση και χαίρομαι τελικά που έβγαλε όλο το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα πως είναι. Μου απάντησε ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ