aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κλείδωσε πρωτιά και… άνοδο η Τουρκία

Τα είδε… όλα, αλλά εξασφάλισε την πρωτιά και την άνοδο στην League C η Τουρκία! Παρότι τα βρήκε σκούρα απέναντι στο αξιόμαχο Λουξεμβούργο και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, η ομάδα του Στέφαν Κουντς ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε για να κλειδώσει την κορυφή.

Ο Μαρτίνς στο 8’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Ιντέρ με πέναλτι στο 16’ ισοφάρισε. Ο Σινάνι στο 37’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Λουξεμβούργο, αλλά δύο λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Σανό έφερε το σκορ ξανά στα ίσα!

Ο Ροντρίγκες στο 69’ πάγωσε τους Τούρκους, οι οποίοι πήραν τα ηνία και τον έλεγχο, πίεσαν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης και της «ανόδου» με το τέρμα του Γιούκσεκ στο 87ο λεπτό για το τελικό 3-3.

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Λιθουανία με… άρωμα Super League! Διότι το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο χαφ της Λαμίας, Βικίντας Σλίβκα, ισοφαρίζοντας αυτό του Αντρέασον που είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από το 22′.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Τουρκία-Λουξεμβούργο 3-3
Λιθουανία-Νησιά Φερόε 1-1

H επόμενη 6η αγωνιστικη (25/09):
Νησιά Φερόε-Τουρκία (21:45)
Λουξεμβούργο-Λιθουανία (21:45)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1

Μεγάλη νίκη μέσα στη Σλοβακία πήρε το Αζερμπαϊτζάν (1-2), με τους νικητές να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση και να αφήνουν πίσω τους τους γηπεδούχους! Ο Νταντάσοφ στο 44’ έδωσε προβάδισμα στο Αζερμπαϊτζάν (0-1) το οποίο και το διατηρούσε ως το φινάλε του αγώνα. Ωστόσο, όλο το… ζουμί ήταν στις καθυστερήσεις! Διότι η Σλοβακία ισοφάρισε με πέναλτι του Ζίρκα στο 90’+3’ αλλά ο Χακβέρντι δύο λεπτά αργότερα… τέζαρε την ομάδα του Καλτσόνα!

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Καζακστάν-Λευκορωσία 2-1
Σλοβακία-Αζερμπαϊτζάν 1-2

H επόμενη 6η αγωνιστικη (25/09):
Σλοβακία-Λευκορωσία (19:00)
Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν (19:00)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

3

Η Μολδαβία έδωσε ενδιαφέρον στο φινάλε
Θρίλερ στο φινάλε του 1ου ομίλου της League D του Nations League! Η Μολδαβία επικράτησε 2-1 στην έδρα της Λετονίας, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή τους δύο βαθμούς και έδωσε ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Διότι οι Μολδαβοί συνεχίζουν να ελπίζουν πως μπορεί να γίνει το… θαύμα και να χάσει η Λετονία από την αδύναμη Ανδόρα, ενώ οι ίδιοι με τη σειρά τους θα επικρατήσουν του Λιχτενστάιν και θα «κλέψουν» την πρωτιά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ανδόρρα επικράτησε 2-0 του Λιχτενστάιν και απέφυγε και μαθηματικά την τελευταία θέση του ομίλου, απλώς για το γόητρο.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Λετονία-Μολδαβία 1-2
Λιχτενστάιν-Ανδόρα 0-2

Η επόμενη 6η αγωνιστική (25/09):
Ανδόρρα-Λετονία (16:00)
Μολδαβία-Λιχτενστάιν (16:00)

Η βαθμολογία

4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ