aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ισπανία: Αγωνία για Φεράν Τόρες ενόψει τελικού

Ο «λαβωμένος» στο δεξί πόδι του επιθετικός της Ισπανίας και σκόρερ των δύο «χρυσών» τερμάτων στον ημιτελικό του Nations League με την Ιταλία, είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του τεχνικού των «ρόχας» Λουίς Ενρίκε, ενόψει του Κυριακάτικου (10/10) τελικού της διοργάνωσης στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου.

«Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, εκτός από τον Φεράν» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (09/10) και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να πιέσουμε καταστάσεις. Αν είναι fit, θα παίξει, αν δεν είναι, δεν θα αγωνιστεί και θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση του. Εμπιστευόμαστε όλη η ομάδα και θα προσαρμοστούμε στα δεδομένα του ματς».

Ο Ενρίκε πρόσθεσε πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα πάρει μέρος στην προθέρμανση της ομάδας κι εκεί θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει στο ματς. Από την πλευρά του πάντως, ο Τόρες άφησε πολλές ελπίδες για την παρουσία του στον τελικό. «Το πόδι είναι καλά, θα δοκιμάσω να μπω αύριο και θα δούμε αν θα παίξω ή όχι…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ