aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η πίστη στον Λεβ εξαφανίζεται»

«Η πίστη στον Λεβ εξαφανίζεται»

Μόνο καλά δεν δείχνουν τα πράγματα για τον Γιόακιμ Λεβ μετά τη βαριά χθεσινή ήττα της Γερμανίας κόντρα στην Ολλανδία για το Nations League. Η κριτική από τον γερμανικό Τύπο αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, με τα αποτελέσματα για την εθνική ομάδα της χώρας να συνεχίζουν να απογοητεύουν και μετά το καταστροφικό Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2014, τους τελευταίους 12 μήνες έχουν νικήσει μόλις τρεις φορές (τις Σαουδική Αραβία, Σουηδία και το Περού), ενώ βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους, κάτι που κάνει ορατό τον κίνδυνο υποβιβασμού από την πρώτη κατηγορία σε περίπτωση που δεν κερδίσουν το επόμενό τους παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία.

Η «Bild» στο σημερινό της φύλλο είχε άρθρο με τίτλο «Η πίστη στον Λεβ εξαφανίζεται», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η διαδικτυακή έκδοση της «Spiegel», η οποία αναφέρει πως «Η κατάσταση δεν φαίνεται πως θα καλυτερέψει». Τέλος η «Suddeutsche Zeitung» έγραψε «Τελικά συνέβη κάτι που κανείς δεν ήθελε στην Ομοσπονδοία. Μια πανωλεθρία για την εθνική Γερμανίας και τον προπονητή της».

Παρ’ όλα αυτά ο επικεφαλής της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέφρασε τη στήριξή του στον 58χρονο προπονητή, τονίζοντας πως θα παραμείνει στο τιμόνι της Γερμανίας τουλάχιστον μέχρι τα παιχνίδια του Νοεμβρίου.

«Η προσοχή μας τώρα είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γαλλία και σε εκείνο με την Ολλανδία τον Νοέμβρη. Προτεραιότητά μας είναι να παραμένουμε ενωμένοι εντός και εκτός γηπέδου», ήταν τα λόγια του Ρέινχαρντ Γκρίντελ. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ