aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανδόρρα φρέναρε τη Γεωργία

Η Ανδόρρα φρέναρε τη Γεωργία

Τέλος στο νικηφόρο σερί της Γεωργίας έβαλε η Ανδόρρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στη θέση του οδηγού στο 9’, όταν ο Κακαμπάντζε σέντραρε από δεξιά και ο Τσακβετάντζε από κοντά έκανε εύκολα το 0-1. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο ποσοστό κατοχής, με την Ανδόρα να μην μπορεί να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση στο 63’, με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνεθ από πολύ πλάγια θέση. Στο εναπομείναν διάστημα δεν άλλαξε και ως εκ τούτου έμεινε το 1-1. Έτσι, η Ανδόρρα «έπιασε» στους 3 βαθμούς τη Λετονία, με την Γεωργία να παραμένει μόνη πρώτη με 13.

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα, η ομάδα του Καζακστάν ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της καθ’ όλη τη διάρκεια και αφού πρώτα απείλησε με μερικά μακρινά σουτ την εστία του Βάνινς, κατάφερε τελικά να πάρει το προβάδισμα στο 37’, με ένα δυνατό συρτό σουτ του Σουγιουνμπάγεφ, λίγο έξω από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Λετονία μπήκε αποφασισμένη να βγάλει αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 48’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα και ο Ράκελς από κοντά, έκανε το 1-1. Η κυριαρχία του Καζακστάν συνεχίστηκε από εκεί και πέρα, μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς τη μπάλα στα πόδια τους, δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στα «καρέ» των Λετονών, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη στην «Αστάνα Αρένα».

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Καζακστάν – Λετονία 1-1
(37’ Σουγιουνμπάγεφ – 49’ Ράκελς)

Ανδόρρα – Γεωργία 1-1
(63′ Μαρτίνεθ – 9’ Τσακβετάντζε)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (19/11):

Γεωργία – Καζακστάν (19:00)
Ανδόρρα – Λετονία (19:00)

Η βαθμολογία του ομίλου: 
1. Γεωργία 13
2. Καζακστάν 6
3. Λετονία 3
4. Ανδόρρα 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ