aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ατσαλώνεται» η Ολλανδία, έμεινε όρθια και στο Βέλγιο! (video)

«Ατσαλώνεται» η Ολλανδία, έμεινε όρθια και στο Βέλγιο! (video)

Μια ακόμα απόδειξη ότι επιστρέφει δριμύτερη έδωσε η Ολλανδία. Προερχόμενοι από τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας, οι «οράνιε» επιβεβαίωσαν τη μεγάλη βελτίωση μετά την πρόσληψη Κούμαν και έφυγαν αήττητοι και από το Βέλγιο (1-1).

Σε ένα ματς που (αν και φιλικό) πάντα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους δυο άσπονδους αντιπάλους, η ποιοτική ομάδα του Μαρτίνεθ μπήκε αγριεμένη στο γήπεδο. Και πριν συμπληρωθεί καν το πεντάλεπτο, είχε πάρει ήδη το προβάδισμα με «κεραυνό» του Μέρτενς μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή.

Ωστόσο, η Ολλανδία δεν απογοητεύτηκε. Έψαξε μεθοδικά την απάντηση. Και τη βρήκε πριν το ημίωρο, χάρη σε μια υποδειγματική αντεπίθεση που τελείωσε εξαιρετικά από κοντά ο Χρούνεφελντ (27’). Από ‘κει και πέρα το Βέλγιο είχε την υπεροχή, αλλά όχι και τρόπο να διασπάσει ξανά την άμυνα των καλοστημένων Ολλανδών. Κι αφού εκείνοι έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες για ένα διπλό γοήτρου, τελικά έφυγαν με την ισοπαλία από την έδρα της ομάδας που βρίσκεται στο νο 1 της κατάταξης της FIFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ