aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑγανακτισμένος Άγγλος οπαδός εξήγησε καρέ - καρέ το λάθος του Μαγκουάιρ στην κοπέλα του (vid)

Αγανακτισμένος Άγγλος οπαδός εξήγησε καρέ – καρέ το λάθος του Μαγκουάιρ στην κοπέλα του (vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του ομοσπονδιακού του τεχνικού στην Αγγλία, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρότι ο κόσμος έδειξε τις προθέσεις του απέναντι στον αμυντικό πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι γιουχάροντάς τον μαζικά. Η ενόχληση των οπαδών -που έχει ξεκινήσει από τις εμφανίσεις του μπακ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεγάλωσε μετά την παρουσία του κόντρα στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με αντίπαλο τη Γερμανία το βράδυ της Δευτέρας (26/9) η τραγική του άμυνα στον Ζίλε οδήγησε στο πέναλτι που βοήθησε την ομάδα του Φλικ να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το πέναλτι που γέννησε περαιτέρω εκνευρισμό για τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ.

Τους λόγους εξήγησε ένας Άγγλος στη σύντροφό του. Μάλιστα όπως δείχνει το βίντεο στο tik tok που έχει γίνει viral, ο νεαρός μιμείται τον Τζέιμι Κάραγκερ στην ανάλυση του στο «Monday Night Football» του Sky, διακόπτει το παιχνίδι για να επισημάνει την τοποθέτηση της τετράδας των μπακ της Αγγλίας.

Αναφέρει ότι ο Ζίλε έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε περισσότερες από 40 συμμετοχές για τη χώρα του, κι είναι στην μπάλα και ότι δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την Αγγλία να αμυνθεί.

Ύστερα αφήνει τη δράση να συνεχιστεί, τη σταματά για άλλη μια φορά, δείχνοντας στη φίλη του πότε ο πρώην αμυντικός της Λέστερ φεύγει από τη θέση του. Καθώς ο Μαγκουάιρ τραβιέται προς την μπάλα, μπορούμε να δούμε ότι ο άσος των Γερμανών θα έχει πολύ χώρο για να κινηθεί.

Έπειτα διερωτάται γιατί τα μέσα ενημέρωσης δεν επικρίνουν περισσότερο τον Μαγκουάιρ, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία στην οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει τους δημοσιογράφους για να μην αναφέρουν την κακή του αγωνιστική εικόνα.

Δείτε το βίντεο:

@geoweds soz gary neville #football #footballtiktok #england ♬ original sound – geo 👽🔫

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ