aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆφησε στον… τόπο την Ισπανία η Κροατία!

Άφησε στον… τόπο την Ισπανία η Κροατία!

Πέρα από την καρδιά του πρωταθλητή, φαίνεται ότι δεν πρέπει να υποτιμάς ούτε την καρδιά του… δευτεραθλητή (κόσμου)!

Παρόλο που μέχρι σήμερα δεν είχε πετύχει ούτε γκολ, η πεισματάρα Κροατία καθάρισε στις καθυστερήσεις την Ισπανία (3-2) και πήρε μίνι-ρεβάνς για την εξάρα του πρώτου γύρου στους ομίλους του Nations League.

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς πήρε προβάδισμα στο 54’ με τον Κράμαριτς, ωστόσο οι «φούριας ρόχας» απάντησαν άμεσα (56’) με τον Θεμπάγιος.

Ακόμα, δε, και όταν ο Γεντβάι της έδωσε ξανά το προβάδισμα στο 69’, πάλι δεν το χάρηκε για πολύ, διότι ο Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78’.

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν ότι οι Κροάτες αποχαιρετούν τις ελπίδες να προλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου, ήρθε ξανά ο νεαρός Γεντβάι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να τους λυτρώσει.

Γιατί με νίκη πλέον στον «τελικό» με την Αγγλία θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν από το πουθενά το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, την ώρα που οι Ισπανοί θα χρειάζονται ισοπαλία για να το κρατήσουν.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Ισπανία 6 (12-7)
Αγγλία 4 (4-4)
Κροατία 4 (3-8)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ