aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠρος την έξοδο από τη Νότιγχαμ ο Κούπερ - Βλέπει Μπενίτεθ η ομάδα του Μαρινάκη!

Προς την έξοδο από τη Νότιγχαμ ο Κούπερ – Βλέπει Μπενίτεθ η ομάδα του Μαρινάκη!

Μπορεί πέρσι να έκανε μια μαγική σεζόν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βοηθώντας την να επιστρέψει στην Premier League μετά από δεκαετίες, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον Στιβ Κούπερ, ούτε φυσικά και για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Το ρεκόρ που μετρά στον πάγκο είναι 29-11-14, όμως χθεσινή συντριβή από τη Λέστερ που οδήγησε σε πέντε σερί ήττες, μάλλον είναι κοντά στο να οδηγήσουν προς την έξοδο τον 42χρονο Ουαλό. Σε περίπτωση πάντως που συμβεί αυτό, ο αντικαταστάτης του φέρεται να έχει βρεθεί!
Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αυτός που μοιάζει φαβορί για να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή, ώστε να βοηθήσει τη Νότιγχαμ να αποφύγει τον υποβιβασμό, που είναι και ο βασικός στόχος. Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά, μετά τον περασμένο Γενάρη που αποχώρησε όχι και με τον καλύτερο τρόπο από την Έβερτον.
Ο Ισπανός προπονητής, από το 1986 που κάθισε για πρώτη φορά στους πάγκους, έχει αναλάβει μεταξύ άλλων τις Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης και Νιούκαστλ, με αποκορύφωμα στην καριέρα του την κατάκτηση του Champions League με τους «κόκκινους» το 2005 στην Πόλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ