aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠρος Κυριακή η ανακοίνωσή του Εμπαπέ για την απόφαση στο δίλημμα Παρί ή Ρεάλ

Προς Κυριακή η ανακοίνωσή του Εμπαπέ για την απόφαση στο δίλημμα Παρί ή Ρεάλ

Η… ώρα του Κιλιάν Εμπαπέ πλησιάζει. Ο Γάλλος επιθετικός έχει κάνει γνωστό ότι θα ανακοινώσει την πολυαναμενόμενη απόφαση για το μέλλον του πριν ενταχθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Nations League και δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει πως την Κυριακή θα λήξει το σίριαλ.

Η τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 διεξάγεται το Σάββατο, με την Παρί να αποχαιρετά το κοινό της με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μετς. Ακολούθως, ο Εμπαπέ αποδεσμεύεται από τις υποχρεώσεις του συλλόγου, αλλά αρχίζει η δέσμευση των υποχρεώσεων της εθνικής.

Η Κυριακή αναμένεται να αποτελέσει την κομβική μέρα σύμφωνα με Γάλλους δημοσιογράφους, όταν ο 23χρονος επιθετικός θα ανακοινώσει την απόφαση για το αν θα παραμείνει κάτοικος Παρισίου και επικεφαλής του πρότζεκτ της Παρί ή αν θα γίνει το νέο διαμάντι στο στέμμα της Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ