aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠρόεδρος UEFA: «Ο κορωνοϊός δεν θα κερδίσει τη μάχη με το ποδόσφαιρο»

Πρόεδρος UEFA: «Ο κορωνοϊός δεν θα κερδίσει τη μάχη με το ποδόσφαιρο»

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέστειλε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ευρώπη – πλην Λευκορωσίας – με τις χώρες, λίγκες και εθνικές ομοσπονδίες να προγραμματίζουν σταδιακά την επιστροφή στις προπονήσεις (ατομικά αρχικά και ομαδικά εν συνεχεία) και την κανονικότητα.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, με μήνυμά του στη σελίδα της ομοσπονδίας της πατρίδας του, Σλοβενίας, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει δριμύτερο μετά τον κορωνοϊό και οι φίλαθλοι με την πάροδο του χρόνου στα γήπεδα.

«Το ποδόσφαιρο υποφέρει πολύ, αλλά σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερο. Ο κορωνοϊός είναι κάτι τρομερό, αλλά δεν θα τα καταφέρει στη μάχη με το ποδόσφαιρο. Θα βγούμε από την κρίση.

Τα πράγματα δυσκολεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, αλλά λείπει το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση. Το ποδόσφαιρο μεταδίδει θετική διάθεση και χαρά στον κόσμο. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτή η πανδημία θα τελειώσει το αγαπημένο μας άθλημα.

Θα πάρει το χρόνο του, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα με το ίδιο πάθος και τα συναισθήματα», υποστήριξε ο πρόεδρος της UEFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ