Πρόεδρος Πορτογαλίας: «Ίσως αφαιρεθούν οι Τιμές από τον Ρονάλντο λόγω φοροδιαφυγής»

Εκτός από το βαρύ πρόστιμο στην Ισπανία, ο CR7κινδυνεύει να απολέσει και τους τίτλους Τιμής που του αποδόθηκαν στη χώρα του για τις αθλητικές διακρίσεις του...

Εκτός από το βαρύ πρόστιμο στην Ισπανία, ο CR7 κινδυνεύει να απολέσει και τους τίτλους Τιμής που του αποδόθηκαν στη χώρα του για τις αθλητικές διακρίσεις του.

Πρόσφατα ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και κατέβαλε περίπου 19 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση στο κράτος. Εκτός από το χρηματικό πρόστιμο όμως, αυτό που τον έχει πονέσει περισσότερο είναι το πλήγμα στην υστεροφημία του. Και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο, έπειτα από σχετική δήλωση του ίδιου του Προέδρου της δικής του χώρας, ο οποίος εξήγησε ότι μπορεί να αφαιρεθούν από τον CR7 όλες οι Τιμές που του έχουν αποδοθεί στην Πορτογαλία:

«Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Οσοι έχουν τιμηθεί από το κράτος, οφείλουν να παραμένουν μακριά από τέτοιου είδους σκάνδαλα. Δεν μπορεί να συνυπάρχει μία τέτοια καταδίκη μαζί με τους τίτλους που του αποδόθηκαν. Θα πρέπει να μελετηθούν όλα αυτά και να αποφασίσουν οι αρμόδιοι με βάση αυτά που ορίζουν οι νόμοι», εξήγησε ο Μαρσέλο Ρέμπελο ντε Σόουζα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗGazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ