aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΖίγιεχ: Επαφές Τσέλσι με Μίλαν για την παραχώρησή του

Ζίγιεχ: Επαφές Τσέλσι με Μίλαν για την παραχώρησή του

Ο Χακίμ Ζίγιεχ δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Τόμας Τούχελ και η Τσέλσι ψάχνει τρόπο να τον «ξεφορτωθεί», με την από καιρό ενδιαφερόμενη Μίλαν να βρίσκεται σε επαφές για την απόκτησή του.

Η επικείμενη παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού ήταν μόνο η αρχή, απ’ ό,τι φαίνεται, στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της Τσέλσι. Και σειρά παίρνει η περίπτωση του Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα χνάρια του Βέλγου φορ και να μετακομίσει στο Μιλάνο, αλλά στην αντίθετη πλευρά.

Η Μίλαν, έχοντας από καιρό στη λίστα της τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, δέχθηκε «κρούση» από τον ατζέντη του παίκτη και επικοινώνησε ήδη με τη διοίκηση των Μπλε για το ενδεχόμενο απόκτησής του. Οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν και τόσο η διοίκηση των Μπλε όσο και ο ίδιος ο Ζίγιεχ είναι θετικά διακείμενοι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία πιθανόν να έχει την ίδια φόρμουλα όπως και του Λουκάκου, δηλαδή δανεισμό.

Ο Ζίγιεχ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Τσέλσι για άλλα τρία χρόνια, συνεπώς ο αγγλικός σύλλογος θα θελήσει την ανάλογη ανταμοιβή για να δώσει το «πράσινο φως» στην πώλησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ