aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΖαλίζει το ποσό της αποζημίωσης του Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ζαλίζει το ποσό της αποζημίωσης του Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να έμεινε χωρίς δουλειά καθώς απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αποχώρησε κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερος.

Μετά τη νέα ήττα της Γιουνάιτεντ από την Γουότφορντ (4-1) την περασμένη αγωνιστική, η διοίκηση του συλλόγου, πήρε την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκο τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι άμεσα να αρχίσουν μία νέα εποχή και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος πλησιάζει στο Μάντσεστερ για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Από την άλλη ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μπορεί να έμεινε χωρίς δουλειά, ωστόσο α δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να… αυγατίζει. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Νορβηγός τεχνικός θα λάβει το ποσό των 9.000.000 ευρώ ως αποζημίωση για την απόλυσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ