aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΖαχά: Η ανόητη κίνηση που τον οδήγησε στην αποβολή (vid)

Ζαχά: Η ανόητη κίνηση που τον οδήγησε στην αποβολή (vid)

Ο Γουίλφριντ Ζαχά δεν έχει μάθει να συγκρατεί τον εκνευρισμό του και «χαντάκωσε» την Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Τότεναμ με ανόητο τρόπο βλέποντας κόκκινη κάρτα από το πρώτο μέρος.

Έχοντας ήδη μια κίτρινη, θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο προσεκτικός και αρκετά πιο ψύχραιμος τις στιγμές που οι αντίπαλοί του θα προσπαθούσαν να τον πιέσουν και να παίξουν με το μυαλό του.

Κατάφεραν, όμως, τον σκοπό τους οι παίκτες της Τότεναμ και από το 40ο λεπτό το σύνολο του Αντόνιο Κόντε έπαιζε με 11 εναντίον 10 για να φτάσει στο τελικό 3-0 στην Boxing Day, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά υπό την πίεση του Ντάβινσον Σάντσες, τον απώθησε με τα χέρια πετώντας τον στο έδαφος και φυσικά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για να πάρει το δρόμο για τ’ αποδυτήρια.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει αποβληθεί πλέον πέντε φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «αετών», τοιυλάχιστον τρεις περισσότερες από κάθε άλλον για την ομάδα του από το 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ