aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΥποψήφιος για αντι-Βενγκέρ ο Βαλβέρδε

Υποψήφιος για αντι-Βενγκέρ ο Βαλβέρδε

Υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ, είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με την ισπανική Marca και ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν θα φύγει από τον αγγλικό σύλλογο ο Αλσατός τεχνικός.

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, γίνεται όλο και πιο πιθανή η αποχώρηση του Βαλβέρδε από τον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τη φημολογία σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να έχει «φουντώσει» για τα καλά.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, αφού και στο παρελθόν έχει παρουσιαστεί ως υποψήφιος να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, η Marca, τις προηγούμενες ημέρες ο Βαλβέρδε δέχθηκε μία κλήση από τους ιθύνοντες της Άρσεναλ, οι οποίοι ήθελαν να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Το γεγονός αυτό μαρτυρά πως στον βρετανικό σύλλογο ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία για τη μετά- Βενγκέρ εποχή.

Το θέμα αναμένεται να ξεδιαλύνει μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα γίνει γνωστό αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πραγματοποιήσει μία από τις μεγάλες του επιθυμίες, που είναι να αναλάβει το «τιμόνι» μιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ