aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Υπολογίζει τον Χάβερτς ο Μπος

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κάι Χάβερτς να αποχωρεί από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Πίτερ Μπος είναι αισιόδοξος πως θα μπορέσει να βασιστεί στις υπηρεσίες του Γερμανού διεθνή για την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ο Κάι Χάβερτς θα βρίσκεται εδώ όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, είμαι αισιόδοξος πως θα είναι μαζί μας και στο Γιουρόπα Λιγκ», δήλωσε ο Μπος στην «Sun».

Μέχρι στιγμής η Τσέλσι είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι αναφορικά με το μέλλον του παίκτη, καθώς φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους συμβολαίου μαζί του. Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα στο ποσό της μεταγραφής, με τις «ασπιρίνες» να ζητούν από τον αγγλικό σύλλογο περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό.

Η Λεβερκούζεν επιστρέφει στην αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 6 Αυγούστου απέναντι στην Ρέιντζερς για τον γύρο των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον πρώτο αγώνα στην Σκωτία να έχει λήξει 3-1 υπέρ των Γερμανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ