aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΥπολογιστής προβλέπει πρωταθλητή μετά από θρίλερ στην Premier League

Υπολογιστής προβλέπει πρωταθλητή μετά από θρίλερ στην Premier League

Η φετινή Premier League είναι από τις πιο ανταγωνιστικές των τελευταίων ετών, καθώς καμία ομάδα δεν δείχνει… άτρωτη. Ένας σούπερ υπολογιστής επιστρατεύτηκε για να αναδείξει, με βάση διάφορα δεδομένα, την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα.

Προμηνύεται θρίλερ, καθώς η κορυφαία τριάδα της τελικής κατάταξης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπολογιστή, θα «στριμώχνεται» σε απόσταση ενός βαθμού.

Η τεχνολογία, λοιπόν, βγάζει πρωταθλήτρια και πάλι τη Μάντσεστερ Σίτι, στην ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ στους 82 βαθμούς, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή Τσέλσι τερματίζει τρίτη με 81 βαθμούς, ενώ την τετράδα του Champions League συμπληρώνει σε μεγάλη απόσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 64 βαθμούς.

Η Γουέστ Χαμ τερματίζει πέμπτη με 61, η Άρσεναλ έκτη με 59, ενώ Μπράιτον (55), Τότεναμ (54), Λέστερ (53) και Γουλβς (50) συμπληρώνουν τη δεκάδα. Ακολουθούν Έβερτον (49), Κρίσταλ Πάλας, Μπρέντφορντ (47), Σαουθάμπτον (45), Άστον Βίλα (45), Λιντς (44) και Μπέρνλι (38). Γουότφορντ (35), Νιούκαστλ (31) και Νόριτς (25) είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις του υπολογιστή οι ομάδες που θα υποβιβαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ