aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ξηλώνεται» για τον Στάριτζ η Άρσεναλ

«Ξηλώνεται» για τον Στάριτζ η Άρσεναλ

Όταν ο Ντάνιελ Στάριτζ πατά καλά στα πόδια του, τότε συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 5 κορυφαίους επιθετικούς του Νησιού, καθώς το μόνιμο πρόβλημα του Άγγλου φορ, δεν είναι η αξία του, αλλά τα… γυάλινα πόδια του.

Ο στράικερ της Λίβερπουλ, τους τελευταίους μήνες κάνει την διαφορά στην ομάδα του, όντας καλά στην υγεία του και φυσικό είναι να έχουν ήδη αρχίσει τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετά  ψηλά στην λίστα του τον Στάριτζ, στην προσπάθεια του να δυναμώσει την γραμμή κρούσης της Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Mirror», οι Λονδρέζοι δείχνουν πρόθυμοι να δώσουν ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων λιρών στους «ρεντς», προκειμένου να αποκτήσουν τον Άγγλο φορ, αν και ο ίδιος, με πρόσφατες δηλώσεις του, υποστήριξε πως είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Μέλγουντ.

Πηγή: sportit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ