aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞεσπάθωσε ο Φρανκ: «Διαλύσαμε τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος - Γι' αυτό πλήρωσαν 72 εκατ....

Ξεσπάθωσε ο Φρανκ: «Διαλύσαμε τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος – Γι’ αυτό πλήρωσαν 72 εκατ. για τον Σάντσο;»!

Ο κόουτς των «cherries» έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους». Όμως, ήξερε πως όσο η Μπρέντφορντ θα έχανε ευκαιρίες, μάλλον η τύχη θα γύριζε οριστικά την πλάτη της.

Και κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ έφτασε στο τελικό 3-1 στο δεύτερο ημίχρονο φεύγοντας από την έδρα των νεοφώτιστων με όλους τους βαθμούς, αφού πρώτα ο Ντε Χέα είχε φροντίσει να κρατήσει το σύνολο του Ράνγκνικ στο ματς.

«Δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία πριν από το πρώτο τους γκολ. Γι’ αυτό πλήρωσαν 72 εκατ.λίρες, για να έχουν τον Σάντσο εκτός ομάδας; Ήταν τρομερά τυχερή η Γιουνάιτεντ. Αναγκάστηκε να αλλάξει το σύστημα απέναντι στην μικρή και αδύναμη Μπρέντφορντ. Είμαστε η πιο μικρή ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και τους διαλύσαμε. Καταστρέψαμε την Γιουνάιτεντ, την μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας, στο πρώτο ημίχρονο. Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν τίποτα» είπε μεταξύ άλλων ο Τόμας Φρανκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ