aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞέσπασε ο Κλοπ για το πρόγραμμα: «Δεν γίνεται να παίζουμε και στις 26 και στις...

Ξέσπασε ο Κλοπ για το πρόγραμμα: «Δεν γίνεται να παίζουμε και στις 26 και στις 28»

Για άλλη μια φορά ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε εξοργισμένος για το «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ είναι έξαλλος με τον προγραμματισμό που υπάρχει κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς δεν είναι μόνο η παραδοσιακή Boxing Day, και τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται συνέχεια κουβέντα για τα χρήματα.

«Είναι αστείο, δεν γίνεται να παίζουμε 26 και 28 του μηνός. Ας παίξουμε στις 26 και τις 29 που πάλι είναι μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, αλλά είναι οκ! Ποιος νοιάζεται για να παίξουμε 26 και 28; Ο κόσμος έχει να κάνει πράγματα στις γιορτές, να δει την οικογένειά του!

Κι ας λένε παίρνουμε τόσα λεφτά, δεν είναι αυτό το θέμα! Είναι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές και δεν έχουν όλες οι ομάδες δυο ενδεκάδες για να παίξουν! Η Σίτι μπορεί να έχει, η Τσέλσι δεν έχει και το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες. Δεν είπε κανείς να μην παίξουμε στις 26 αλλά μετά να έχουμε ματς στις 29, όχι στις 28» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ