aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞέσπασε ο Φερνάντες: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Ρονάλντο»

Ξέσπασε ο Φερνάντες: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Ρονάλντο»

Ο Μπρούνο Φερνάντες ενοχλήθηκε με τον τρόπο που ερμηνεύτηκαν τα όσα είπε μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μάντσεστερ Σίτι, τα οποία σύμφωνα με κάποια Μέσα «φωτογράφιζαν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Τώρα παίζουμε σαν ομάδα! Πριν από μερικούς μήνες, ίσως κάποιοι παίκτες να έπαιζαν μόνο για τον εαυτό τους», δήλωσε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος διεθνής.

Έτσι, αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια με ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Ευχαριστώ που κάποιος ανήρτησε ακριβώς τα λόγια που είπα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να βλέπετε τη Γιουνάιτεντ να τα πηγαίνει καλά και να μην έχετε να πείτε για τίποτα άλλο πέρα από τα καλά πράγματα.

Μην χρησιμοποιείτε, όμως, το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο. Ο Κριστιάνο ήταν μέρος της ομάδας μας στο πρώτο μισό της σεζόν και όπως έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις, το σημείο καμπής για όλους μας ήταν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που ήταν και εκείνος ακόμα μαζί μας.

Όλοι από τότε είναι φανταστικοί και δρουν σαν πραγματική ομάδα, το οποίο μπορείτε να το δείτε πλέον κι από τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε».

Fernandes (1)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ