aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞέφυγε για τον τίτλο με «διπλό» Γκιντογκάν η Σίτι - Νίκες για Τότεναμ και Τσέλσι...

Ξέφυγε για τον τίτλο με «διπλό» Γκιντογκάν η Σίτι – Νίκες για Τότεναμ και Τσέλσι (vid)

Φορτσάρει για τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» εξαργύρωσαν το φοβερό μομέντουμ που βρίσκονται και με… υπογραφή Γκιντογκάν, επικράτησαν 2-1 υποδεχόμενοι τη Λιντς για την 35η αγωνιστική της Premier League. Έτσι, σημείωσαν τη 10η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα και ξέφυγαν στο +4 από την Άρσεναλ έχοντας ίδια παιχνίδια (34).

Ο Γερμανός χαφ ήταν εκείνος που πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων και μάλιστα σε… συνεργασία-καρμπόν με τον Μάχρεζ. Συγκεκριμένα, στο 19′ και στο 27′, με τον Αλγερινό άσο να μοιράζει από δεξιά και τον Γκιντογκάν να τελειώνει ιδανικά από το ύψος της περιοχής. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε σημειώσει και χατ-τρικ, ωστόσο στο 84′ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Σε μια φάση που εξαγρίωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι ο Χάαλαντ. Και παραλίγο να το πληρώσει η ομάδα του, καθώς στα… καπάκια ο Ροντρίγκο μείωσε σε 2-1.

Την ίδια ώρα, οι Τότεναμ και Τσέλσι επέστρεφαν στα «τρίποντα». Η πρώτη με το 1-0 στο εντός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας, με τον Χάρι Κέιν να γράφει ιστορία. Συγκεκριμένα, βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι ανέβηκε μόνος δεύτερος στη λίστα των σκόρερ στην ιστορία της Premier League (αφήνοντας 3ο τον Ρούνεϊ) και ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος που σημειώνει 100 γκολ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας στην κορυφαία Λίγκα.

Στο Μπόρνμουθ οι «μπλε» νίκησαν 3-1, στο πρώτο «τρίποντο» του Φρανκ Λάμπαρντ στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο τους. Ο Γκάλαχερ άνοιξε το σκορ στο 9′, με τον Βίνα να απαντά στο 21′ και τους Μπαντιασίλ (82′) και Φέλιξ (86′) να καθαρίζουν στο φινάλε. Στο άλλο ματς των 17:00 η Γουλβς επικράτησε 1-0 υποδεχόμενη την Άστον Βίλα χάρη στο τέρμα του Βίνια στο 9′, αγκαλιάζοντας έτσι την παραμονή της.

Η βαθμολογία:

22222222 191511

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ