aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞανά στον «αέρα» το Λίβερπουλ - Άρσεναλ

Ξανά στον «αέρα» το Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Ο κορωνοϊός αλλά και το Κόπα Άφρικα έχουν ξεκληρίσει την Άρσεναλ με αποτέλεσμα να αναβληθεί το κυριακάτικο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ, προκαλώντας τον εκνευρισμό των «σπιρουνιών».

Ωστόσο, ακόμη ένα παιχνίδι των «κανονιέρηδων» βρίσκεται στον «αέρα» καθώς τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στο Έμιρεϊτς. Πρόκειται για την ήδη εξ αναβολής αναμέτρηση της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ για τον δεύτερο ημιτελικό του Carabao Cup που ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Ιανουαρίου.

Τότε δεν είχε πραγματοποιηθεί καθώς οι «ρεντς» αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα με κρούσματα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά και το προπονητικό του κέντρο. Το παιχνίδι στο Έμιρεϊτς, ωστόσο, έγινε κανονικά, με τους «κανονιέρηδες» να παίρνουν παλικαρίσια ισοπαλία, αγωνιζόμενοι με παίκτη λιγότερο για 70 λεπτά λόγω της αποβολής του Γκρανίτ Τσάκα.

Η πρόκριση θα κριθεί την Πέμπτη στο Βόρειο Λονδίνο, εφόσον ο Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται σε θέση να συμπληρώσει τους 13+1 παίκτες που απαιτούνται για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ