aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΒύθισε την Έβερτον στη μιζέρια η Γουέστ Χαμ, παραμένει αήττητη από... πέρυσι η Νότιγχαμ!

Βύθισε την Έβερτον στη μιζέρια η Γουέστ Χαμ, παραμένει αήττητη από… πέρυσι η Νότιγχαμ!

Έδειξε σφυγμό η Γουέστ Χαμ, έδειξε πως… δεν το ‘χει η Έβερτον! Τα «σφυριά» πήραν το ντέρμπι παραμονής νικώντας 2-0 την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ και ανάσαναν, την ώρα που τα «ζαχαρωτά» παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League μαζί με τη Σαουθάμπτον – και δίχως νίκη από τον Οκτώβριο…

Την αναμέτρηση έκριναν δύο γκολ του Μπόουεν σε διάστημα επτά λεπτών (34’, 41’), με τους Λονδρέζους να ξεφεύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Μπόρνμουθ, η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε το 1-1 από την τοπική ομάδα και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, με τα «κεράσια» από την άλλη να υποχωρούν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ακυρωθέν γκολ με τον Γέιτς στο 13’ και εν συνεχεία τα πράγματα χειροτέρευσαν, καθώς ο Άντονι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 28’. Ωστόσο, ένα γκολ του Σάριτζ στο 84’ γλίτωσε τη Φόρεστ, που παραμένει στο +4 από την τελευταία τριάδα.

Η δε Μπράιτον είχε την ευκαιρία να φτάσει μέχρι και στην 5η θέση της βαθμολογίας της Premier League με νίκη στο Λέστερ, ωστόσο πιθανότατα βολεύτηκε και με το τελικό 2-2, που την ανέβασε 5η!

Οι «γλάροι» πήραν το προβάδισμα με τον Μιτόμα στο 27’, όμως ο Ολμπράιτον ισοφάρισε για τις «αλεπούδες» έντεκα λεπτά αργότερα – με την ολοκληρωτική ανατροπή του σκηνικού να έρχεται στο 63’ με γκολ του Μπαρνς. Ωστόσο, ο Φέργκιουσον γλίτωσε τους φιλοξενούμενους σκοράροντας στο 88’ και επεκτείνοντας το αήττητο σερί της ομάδας του στα τέσσερα ματς.

Τέλος, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από εννιάλεπτη διακοπή στο πρώτο ημίχρονο λόγω… εισβολής drone, η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από το Σαουθάμπτον χάρη σε γκολ του Γουότκινς στο 77’ και μείωσε τη διαφορά από την 7η θέση στους τρεις, μόλις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ