aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΒρήκε τον διάδοχο του Μπουφόν η Γιουβέντους!

Βρήκε τον διάδοχο του Μπουφόν η Γιουβέντους!

Τις μεταγραφικές της αναζητήσεις έχει αρχίσει από τώρα η Γιουβέντους και πέραν των Κεϊτά Μπαλντέ, Τολισό και Φαμπίνιο αναζητά έναν τερματοφύλακα για να αποτελέσει από τη σεζόν 2018-19 τον διάδοχο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην εστία της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το «Sky Sport Italia» η «Γηραιά Κυρία» βρήκε τον εκλεκτό της κι αυτός είναι ο Βόιτσεχ Σέζνι που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Η Γιουβέντους κατέθεσε πρόταση ύψους 16 εκατ. ευρώ στους «κανονιέρηδες» για τον Πολωνό γκολκίπερ, προσφέροντας παράλληλα συμβόλαιο 4 ετών στον παίκτη, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως 4 εκατ. ευρώ.

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, ο μάνατζέρ του σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με όλες τις άλλες ομάδες με τις οποίες βρισκόταν σε συζητήσεις (συμπεριλαμβανομένου και της Νάπολι), ώστε να υπάρξει το deal με τη Γιουβέντους. Το μόνο ερώτημα στην υπόθεση είναι, εφόσον υπάρξει συμφωνία, η διαχείριση της ερχόμενης σεζόν, αφού ο Μπουφόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ