aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΒρέθηκε ημερομηνία για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις των Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουότφορντ

Βρέθηκε ημερομηνία για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις των Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουότφορντ

Η Πρέμιερ Λιγκ επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες για τέσσερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ που είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού μετά την έξαρση της μετάλλαξης Όμικρον ανάμεσα στους συλλόγους.

Οι πολλοί τραυματισμοί και η έξαρση των κρουσμάτων στους συλλόγους λόγω της μετάλλαξης Όμικρον υποχρέωσε αρκετές ομάδες να αναβάλουν τα παιχνίδια τους λόγω της δυσκολίας να δηλώσουν ακόμη και αποστολή για την αναμέτρηση.

Τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια βρήκαν νέα ημερομηνία, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (06/01) η Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις Μπέρνλι-Γουότφορντ και Μπράιτον Τσέλσι, Λέστερ-Τότεναμ και Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγραμματίστηκαν για το διήμερο 18 και 19 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ημερομηνίες για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις:

Μπέρνλι-Γουότφορντ (18/01, 21:30)

Μπράιτον-Τσέλσι (18/01, 22:00)

Λέστερ-Τότεναμ (19/01, 21:30)

Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/01, 22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ