aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΒόμβα: Ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Euro!

Βόμβα: Ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Euro!

Το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του μόλις στα 31 του χρόνια σκέφτεται ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Όπως αναφέρει το «abc» ο Ουαλός νιώθει ταλαιπωρημένος και κουρασμένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης όπως και από τους τραυματισμούς που έχει υποστεί. Θέλει μάλιστα να χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του στους Μαδριλένους, δείχνοντας έτσι πως έχει χάσει την… όρεξη και το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο.

Κάπως έτσι, σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το ερχόμενο Euro, με την απόφασή του να αναμένεται το επόμενο διάστημα. Προφανώς, εάν αυτή η είδηση που αναπαράγει το «abc» ισχύει, πρόκειται για βόμβα μεγατόνων που θα ταράξει το ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο Μπέιλ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαουθάμπτον, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια σε Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης, με τη μεταγραφή του στους «μερέγχες» το καλοκαίρι του 2013 να φτάνει τα 101 εκατ. ευρώ και να αποτελεί ρεκόρ για την εποχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ