aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Βόμβα» από τη Sun: «Επαφή Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ με τον ατζέντη του Αγκιμπού»

«Βόμβα» από τη Sun: «Επαφή Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ με τον ατζέντη του Αγκιμπού»

Δημοσίευμα «φωτιά» στη Βρετανία για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά που κάνει καλή σεζόν με τους Πειραιώτες.

Μάχη κορυφαίων συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ για τον Αγκιμπού Καμαρά αποκαλύπτει η «Sun». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, η Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ και η Λέστερ έχουν επαφές με τον ατζέντη του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «η SunSport κατανοεί ότι η Λίβερπουλ η Λέστερ και Νιούκαστλ έχουν επαφές με τον ατζέντη του διεθνή άσου από τη Γουινέα». Και στη συνέχεια στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «άνθρωποι, πολύ κοντά στον παίκτη, περιένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μετακινηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ».

Στη συνέχεια, βέβαια, γίνεται αναφορά στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και επισημαίνεται πως «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο».

Ενώ τονίζεται πως «η τιμή του παίκτη θα αυξηθεί, αν ο Καμαρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρώπη στα προσεχή ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ