aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΒόμβα από Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Βόμβα από Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Πήρε τον τίτλο με την Ίντερ, ωστόσο η αποθέωση από τους Νερατζούρι δεν κράτησε πολύ! Ο Λουκάκου δεν πείστηκε από το σφιχτό οικονομικό πλάνο των Μπλε, ζήτησε μεταγραφή και η Τσέλσι δαπάνησε 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, έξι μήνες μετά τη μεγάλη μεταγραφή, ο Βέλγος φορ τονίζει πως δεν είναι χαρούμενος στους Λονδρέζους, με τον Τούχελ να έχει… μερίδιο ευθύνης. Ο Λουκάκου μετρά 18 συμμετοχές και 7 γκολ στην Τσέλσι, όμως δεν μπορεί να προσαρμοσθεί στο σύστημα του Γερμανού κόουτς.

«Σωματικά είμαι καλά. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ επέλεξε να παίξει με άλλο σύστημα, αλλά δεν θα τα παρατήσω, είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση… Νομίζω ότι όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι. Ο τρόπος που έφυγα από τον σύλλογο, πώς επικοινωνούσα με τους οπαδούς της Ίντερ, ήταν κάτι μοναδικό. Αυτό με ενοχλεί, γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή» τόνισε ο Βέλγος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ