aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Βλέπουν» Ποτσετίνο στην θέση του Ζιντάν!

«Βλέπουν» Ποτσετίνο στην θέση του Ζιντάν!

Mε… «νωπές» ακόμα τις μνήμες από την επιβλητική νίκη της Τότεναμ εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, το άψογο κοουτσάρισμα και «στήσιμο» της αγγλικής ομάδας από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο δημιουργεί σενάρια που κάνουν λόγο για αντικατάσταση του Ζιντάν από τον Αργεντινό τεχνικό!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, o Ποκετίνο είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μερένχες» την ερχόμενη σεζόν εφόσον ο «Ζιζού» αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης. Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι υπάρχει εκτίμηση του Φλορεντίνο Πέρεθ προς το πρόσωπο του 45χρονου προπονητή ενώ μάλιστα προσθέτει ότι μία ενδεχόμενη συνεργασία θα… «λειάνει» το έδαφος σε πιθανή μετακόμιση στην Ρεάλ Μαδρίτρης των Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Θυμίζουμε, ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν αποπειραθεί να συνεργαστούν με τον Ποκετίνο και το 2016 μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ, ωστόσο τελικά κάποια εμπόδια δεν επέτρεψαν το deal, το οποίο ίσως επιτευχθεί εντέλει στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ