aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΒΙΝΤΕΟ: Ο Κάριους δεν κάνει μόνο γκάφες, αλλά και τρομερές απόκρουσεις

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κάριους δεν κάνει μόνο γκάφες, αλλά και τρομερές απόκρουσεις

Το βράδυ της 26ης Μαΐου 2018 θα μείνει αξέχαστο στον Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα (1-3) της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League, φέροντας ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ των «Μερένγκες».

Έκτοτε ο Γερμανός έχει υποπέσει σε μια σειρά από κακές εμφανίσεις, έχοντας δεχτεί γκολ στα οποία φέρει ευθύνη. Την Παρασκευή (7/12), ωστόσο, θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και έκανε μια σπουδαία επέμβαση στον εκτός έδρας αγώνα της Μπεσίκτας με την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Μανιάτη και Τζάλμα Κάμπος, για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο Κάριους λοιπόν σταμάτησε τον Παπίς Σισέ, παρότι ο Σενεγαλέζος βρέθηκε σε θέση βολής για να ανοίξει το σκορ. Δείτε πώς κράτησε την εστία του απαραβίαστη ο 25χρονος, που αγωνίζεται στους «αετούς» ως δανεικός από τη Λίβερπουλ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ