aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΒΙΝΤΕΟ: Η τρίχα κάγκελο, όλη η ομάδα μπροστά στο Kop τραγούδησε το YNWA!

ΒΙΝΤΕΟ: Η τρίχα κάγκελο, όλη η ομάδα μπροστά στο Kop τραγούδησε το YNWA!

Ανατριχιαστικές στιγμές… Από αυτές που κάνουν οποιονδήποτε να αισθάνεται ευλογημένος που παρακολούθησε αυτό τον ημιτελικό! Ο Κλοπ και οι παίκτες του αγκαλιασμένοι μπροστά στο Kop τραγούδησαν το You’ll never walk alone μετά το έπος με το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα! 

Γράφοντας ακόμα μια ολόχρυση σελίδα ιστορίας, τιμώντας τη φανέλα της και αποδεικνύοντας πως στο Άνφιλντ συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, ειδικά όταν η κατάσταση φαντάζει αδύνατο να γυρίσει, η Λίβερπουλ έκανε τα πάντα σωστά!

Με το τελικό 4-0, ανέτρεψε την τριάρα των «μπλαουγκράνα» από το πρώτο ματς και θα βρεθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον μεγάλο τελικό! Με τη λήξη της αναμέτρησης και μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς, ο Κλοπ, οι παίκτες του και το επιτελείο της ομάδας, αγκαλιασμένοι μπροστά από το Kop, τραγούδησαν όλοι μαζί το You’ll never walk alone…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ