aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤζέραρντ: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε κόντρα στη Σίτι. Αν αυτό βοηθάει τη Λίβερπουλ, φανταστικά»

Τζέραρντ: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε κόντρα στη Σίτι. Αν αυτό βοηθάει τη Λίβερπουλ, φανταστικά»

Στη μάχη του τίτλου κόντρα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε: σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τους «πολίτες» (22/5, 18:00), ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο παλαίμαχος αρχηγός των «Reds» τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει ό,τι έχει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σίτι, αναφέροντας πως αν κατάφερνε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ και αυτό βοηθήσει την πρώην ομάδα του, θα ήταν κάτι φανταστικό!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζέραρντ:
«Καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος στη Λίβερπουλ και δέχομαι τέτοιες ερωτήσεις. Η Λίβερπουλ δίνει μάχη για να κατακτήσει τον τίτλο και εγώ πέρασα πολλά χρόνια μαζί της. Όμως, είναι απογοητευτικό όταν οι άνθρωποι αναφέρονται στην ακεραιότητά μου και βάζουν στο επίκεντρο εμένα, την Άστον Βίλα ή τους ποδοσφαιριστές μου. Το Σαββατοκύριακο θα βγούμε και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς, για την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας. Αν αυτό βοηθάει τη Λίβερπουλ, φανταστικά».

«Όταν έπαιζα στη Λίβερπουλ, όλοι μιλούσαν για τις ομάδες του top-4, ενώ για μία περίοδο έγινε και top-6. Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια, με τους Κλοπ και Γκουαρδιόλα στον πάγκο τους, Λίβερπουλ και Σίτι είναι οι ισχυρότερες ομάδες και έχει αρχίσει αν δημιουργείται μία αρκετά μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους. Κατά την άποψή μου, είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες που έχουμε δει στην Premier League. Διαφορετικές η μία από την άλλη. Η μία προσπαθεί να σε πληγώσει με παιχνίδι θέσης και κατοχής, ενώ η άλλη με την ταχύτητα και την ένταση που βγάζει στο παιχνίδι της. Αμφότερες είναι πολύ σταθερές στην απόδοσή τους και έχουν κορυφαίους προπονητές. Αμφότεροι έχουν ενισχύσει πολύ σωστά τις ομάδες τους και είχαν τον χρόνο να τις δουλέψουν, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι έχουν τα αυτά τα αποτελέσματα».

Τέλος, όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Σίτι, είπε: «Έχουν παγκόσμιας κλάσης παίκτες και έναν κορυφαίο προπονητή, αλλά θα έχουν μεγάλη πίεση. Θα πάμε εκεί όσο καλύτερα προετοιμασμένοι όσο γίνεται και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο δυσκολότερο μπορούμε για εκείνους. Γιατί; Διότι θέλουμε να βρεθούμε σε μια καλύτερη από τη 14η θέση που βρισκόμαστε τώρα και χρειαζόμαστε μερικούς βαθμούς ακόμα για να το πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ