aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤζέραρντ: «Με πλήγωσε πολύ όταν ο Τόρες έφυγε από τη Λίβερπουλ»

Τζέραρντ: «Με πλήγωσε πολύ όταν ο Τόρες έφυγε από τη Λίβερπουλ»

Για την αιφνίδια αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ τον χειμώνα του 2011 μίλησε μετά από χρόνια ο Στίβεν Τζέραρντ, αποκαλύπτοντας πόσο τον είχε πονέσει η απόφαση του «Nino».

Οι φίλοι της Λίβερπουλ θυμούνται με νοσταλγία την εποχή που ο Στίβεν Τζέραρντ βρισκόταν στο peak του και ο Φερνάντο Τόρες κυριαρχούσε στη γραμμή κρούσης. Μπορεί οι Reds να μην κέρδισαν κάποιον μεγάλο τίτλο σε αυτό το διάστημα, αλλά ο Ισπανός «killer» έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες στην ιστορία τους και η συνεργασία του με τον Stevie G είχε αναβαθμίσει ολόκληρο το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ. Ωστόσο, τον χειμώνα του 2011 ο «Nino» πήρε την απόφαση να αποχωρήσει για λογαριασμό της Τσέλσι, με μεταγραφή-ρεκόρ 55 εκατ. ευρώ, μια απόφαση που είχε «πληγώσει» τον θρυλικό αρχηγό των Κόκκινων.

Μιλώντας στο podcast του εμβληματικού πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, Ρόμπι Φάουλερ, ο Τζέραρντ ανοίχτηκε ξανά σχετικά με τη φυγή του Τόρες από το κλαμπ και τόνισε πως είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον μεταπείσει να μείνει στο «Άνφιλντ», αλλά… μάταια:

«Ήμουν πραγματικά πολύ πικραμένος όταν ο Φερνάντο έφυγε. Δουλεύαμε τόσο σκληρά, προσπαθούσαμε να κλείσουμε την ψαλίδα εκείνη την περίοδο στο πρωτάθλημα. Έμοιαζε να κάνουμε μεγάλη πρόοδο και ξαφνικά σε μια πολύ καθοριστική στιγμή για την ομάδα, χάσαμε έναν μεγάλο παίκτη. Κι όταν αυτό συμβαίνει, απαιτείται χρόνος για να το ξεπεράσεις. Η σχέση μου με τον Τόρες ήταν εξαιρετική. Σέβομαι την απόφασή του, αλλά πάντα πονάει όταν κάποιος φεύγει από τον σύλλογο. Του το έχω πει. Προσπάθησα να τον πείσω να μείνει. Το είπα και στον ατζέντη του. Ήταν και οι δύο στο Μέλγουντ, αλλά πήραν την απόφασή τους και δεν ήταν στο χέρι μου. Με πλήγωσε πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ