aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤζέιμς: «Δεν αναγνωρίζω τον Τσιμίκα, παίζει λες και είναι στη Λίβερπουλ τρία χρόνια»

Τζέιμς: «Δεν αναγνωρίζω τον Τσιμίκα, παίζει λες και είναι στη Λίβερπουλ τρία χρόνια»

Ο «Τσίμι» σε 9 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, όπου έχει ξεκινήσει βασικός για τους «κόκκινους», έχει καταφέρει να σημειώσει το απόλυτο των νικών για την ομάδα του, με τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα μπακ το 2-1 επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Ο Greek Scouser που όπως φαίνεται μόνο καλό του έκανε η αναμονή ενός χρόνου για ν’ αποκτήσει ρόλο στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, το μοναδικό που κάνει είναι να εντυπωσιάζει συνεχώς τους ανθρώπους της Premier League και τα μέλη της Λίβερπουλ.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας των «κόκκινων», Ντέιβιντ Τζέιμς, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το 1-0 επί της Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ» μαζί και με τον Εμίλ Χέσκεϊ, ανέφερε για τον Κώστα Τσιμίκα:

«Είναι, ίσως, το καλύτερο παράδειγμα ενός ποδοσφαιριστή που βελτιώθηκε τρομερά υπό τις οδηγίες του Κλοπ. Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν και ήταν σε τέτοια κατάσταση λες και παίζει στην ομάδα τρία χρόνια. Έβλεπα τα παιχνίδια του και σκεφτόμουν ότι αυτός ο τύπος είναι πραγματικά αγνώριστος» ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ