aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσέλσι: Στο «σκαμνί» της FA για τον... τσαμπουκά των παικτών κόντρα στη Λίβερπουλ

Τσέλσι: Στο «σκαμνί» της FA για τον… τσαμπουκά των παικτών κόντρα στη Λίβερπουλ

Ήταν μια φάση που τα είχε όλα. Τετραπλή ευκαιρία για τη Λίβερπουλ, δοκάρι, VAR, πέναλτι για χέρι τους Ρις Τζέιμς, γκολ του Μο Σαλάχ και μπόλικη ένταση για φινάλε.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι (1-1), το ματς έγινε «ροντέο» ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με αυτούς της Τσέλσι να διαμαρτύρονται υπερβολικά στον ρέφερι Άντονι Τέιλορ μέχρι και τα αποδυτήρια.

Αντιδράσεις για τις οποίες οι Μπλε εισέπραξαν κατηγορία δύο βαθμών από την FA, η οποία εντόπισε παραβάσεις σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο για αδυναμία της ομάδας να εξασφαλίσει την κατάλληλη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της.

Οι Μπλε έχουν περιθώριο να απαντήσουν στις κατηγορίες ως την Παρασκευή (3/9) κι αν η FA δεν αλλάξει γνώμη θα τιμωρηθούν με πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ