aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσέλσι: Σκέψεις για πλήρη ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ» που θα αγγίξει το 1,5 δις!

Τσέλσι: Σκέψεις για πλήρη ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ» που θα αγγίξει το 1,5 δις!

Το ενδεχόμενο να γκρεμίσει και να χτίσει από την αρχή το «Στάμφορντ Μπριτζ» εξετάζει η διοίκηση της Τσέλσι, που επιθυμεί να αποκτήσει ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια στον κόσμο, κάτι που ενδέχεται να της κοστίσει μέχρι και 1,5 δις λίρες.

Μέσα σε δύο μεταγραφικά παράθυρα, η Τσέλσι με τον Τοντ Μπόελι επικεφαλής, έχει ξοδέψει περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ. Παρ’όλα αυτά οι φιλοδοξίες των νέων Αμερικανών ιδιοκτητών των Μπλε δεν φαίνεται να σταματούν εκεί, με τα έξοδα να αναμένεται να… εκτοξευθούν περαιτέρω στο μέλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπόελι θα ήθελε να δει τον σύλλογο να «κατοικεί» σε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα ποδοσφαιρικά στάδια του πλανήτη και εξετάζει σοβαρά τις δυνατότητές του για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Την προκειμένη στιγμή μάλιστα, το επικρατέστερο σενάριο θέλει το θρυλικό «Στάμφορντ Μπριτζ» να γκρεμίζεται και να κατασκευάζεται από το «μηδέν»! Οι συγκεκριμένες εργασίες πάντως, αν και τίποτα δεν είναι επίσημο προς το παρόν, αναμένεται να κοστίσουν περισσότερα από 1,5 δισεκαατομμύρια λίρες ενώ θα ολοκληρώνονταν το νωρίτερο το 2030.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ