aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσέλσι: Περιορίζεται σε τρεις η λίστα των υποψηφίων αγοραστών

Τσέλσι: Περιορίζεται σε τρεις η λίστα των υποψηφίων αγοραστών

Σε τρία επενδυτικά σχήματα αναμένεται να περιοριστεί ως αύριο (22/3) η λίστα των υποψηφίων για την αγορά της Τσέλσι από την Raine Group, αμερικανική τράπεζα που επιβλέπει την πώληση που έγινε αναγκαία μετά την επιβολή κυρώσεων στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η Raine έθεσε ως προθεσμία την περασμένη Παρασκευή (23:00) για την υποβολή προσφορών, με αρκετές να δημοσιοποιούνται, ενώ πηγές κοντά στη συμφωνία ανέφεραν ότι πολλές άλλες είχαν υποβληθεί ιδιωτικά.

Η παγκόσμια επενδυτική εταιρεία Centricus με έδρα το Λονδίνο επιβεβαίωσε σήμερα ότι προσφέρθηκε να αγοράσει την Τσέλσι, μια επιλογή που ωθήθηκε από τον συνιδρυτή Νιζάρ-Αλ Μπασάμ και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γκαρθ Ρίτσι, οι οποίοι λέγεται ότι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των «μπλε».

Δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κατονόμασαν αρκετούς άλλους πλειοδότες, συμπεριλαμβανομένων των Σαουδικών Μέσων Ενημέρωσης, με επικεφαλής τον επιχειρηματία Μοχάμεντ Αλκρεϊτζί. Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, η Raine σε συνεννόηση με τον σύλλογο, θα περιορίσει τη λίστα.

Τις επόμενες εβδομάδες, ένας προτιμώμενος αγοραστής ή αγοραστές θα υποβληθούν στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να εκδώσει ειδική άδεια για οποιαδήποτε πώληση απαιτώντας αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Αμπράμοβιτς δεν θα αποκομίσει κανένα οικονομικό όφελος.

Από εκεί θα εναπόκειται στον υποψήφιο αγοραστή να περάσει από τις σχετικές διαδικασίες επιβεβαιώσης της Premier League πριν ολοκληρώσει την εξαγορά του.

Οι τρεις προσφορές που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή προέρχονταν από ομάδες υπό την ηγεσία του Βρετανού κατασκευαστή ακινήτων Νικ Κάντι, των ιδιοκτητών Σικάγο
Μπουλς της οικογένειας Ρίκετς και αυτή του πρώην προέδρου της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μποράουτον και του Προέδρου της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics), Σεμπάστιαν Κόε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ