aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσέλσι-Λίβερπουλ: Μάχη… επιβίωσης στο κυνήγι της Σίτι

Τσέλσι-Λίβερπουλ: Μάχη… επιβίωσης στο κυνήγι της Σίτι

Χαρακτήρα… τελικού αποκτά για Τσέλσι και Λίβερπουλ η σημερινή τους αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (18:30) για την 21η αγωνιστική της Premier League. Κι αυτό γιατί η Μάντσεστερ Σίτι μετά την πολύ δύσκολη νίκη που πέτυχε χθες στο «Emirates» απέναντι στην Άρσεναλ πλέον βρίσκεται στο +11 από τους «μπλε» και το +12 από τους «κόκκινους» έχοντας έναν και δύο αγώνες περισσότερους αντίστοιχα.

Για τους Λονδρέζους, που την επόμενη αγωνιστική (15/1) αντιμετωπίζουν τη Σίτι στο «Έτιχαντ», ο Τόμας Τούχελ έχει αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Μπεν Τσίλγουελ και Ρις Τζέιμς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Αντρέας Κρίστενσεν. Στον αντίποδα, οι Reds δεν θα έχουν στον πάγκο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μπήκε σε καραντίνα, αλλά τον βοηθό του Πεπ Λάιντερς. Παράλληλα, πέρα από τις απουσίες των τραυματιών Τιάγκο και Μιναμίνο αλλά και του τιμωρημένου Ρόμπερτσον (με τον Κώστα Τσιμίκα πιθανότατα να τον αντικαθιστά), εκτός μάχης είναι και τρεις παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και δεν έχουν κατονομαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 0-0 στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2008 για την Premier League δεν έχει υπάρξει αναμέτρηση χωρίς γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες σε οποιαδήποτε διοργάνωση εδώ και 38 παιχνίδια! Σε ό,τι αφορά στη μάχη των πάγκων, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει την υπεροχή απέναντι στον Τόμας Τούχελ μετρώντας 9 νίκες σε 16 ματς, ενώ έχει χάσει τρεις φορές και τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο (1/1)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 1-2
(31′ Σακά – 57′ πέν. Μάχρεζ, 90’+3′ Ρόδρι)

Γουότφορντ-Τότεναμ 0-1
(90+6′ Σάντσες)

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ 2-3

Κυριακή (2/1)
Έβερτον-Μπράιτον (16:00)
Λιντς-Μπέρνλι (16:00)
Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα (16:00)
Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ (αναβολή)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:30)

Δευτέρα (3/1)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς (19:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ