aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσέλσι: Καλείται να πληρώσει 17 εκατ. ευρώ αποζημίωση στον Τούχελ

Τσέλσι: Καλείται να πληρώσει 17 εκατ. ευρώ αποζημίωση στον Τούχελ

Μία παχυλότητα αποζημίωση αναμένεται να πάρει ο Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι με τον Τομ Μπόελι να συνεχίζει μία μακρά παράδοση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να λάβει μία αποζημίωση που θα αγγίζει τα 17,3 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και το τεχνικό επιτελείο του μετά την απόλυσή τους από την Τσέλσι. Κάπως έτσι ο Τομ Μπόελι φαίνεται πως μαζί με την ομάδα «κληρονόμησε» από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και την προσφιλή του συνήθεια να διώχνει προπονητές και να τους πληρώνει ένα κάρο χρήματα σε αποζημιώσεις.

Η Τσέλσι έχει καταρτίσει ήδη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες τους ενώ έχει σκοπό να ξεκινήσει συνομιλίες τόσο με τον Γκρέιχαμ Πότερ όσο και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ