aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσέλσι: Η αφλογιστία του Βέρνερ έφερε την έκρηξη της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα

Τσέλσι: Η αφλογιστία του Βέρνερ έφερε την έκρηξη της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα

Τι και αν απέναντι στην Γουέστ Χαμ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (χαρίζοντας μάλιστα το τρίποντο στην ομάδα του) και επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από 2,5 μήνες αφλογιστίας, βρίσκοντας το δρόμο προς την λύτρωση; Ο Τίμο Βέρνερ μοιάζει να έχει χάσει το ένστικτο του Killer απέναντι στους τερματοφύλακες, από τότε που μετακόμισε απο την Λειψία στην Τσέλσι και αυτό αποτυπώθηκε δυστυχώς για εκείνον και την ομάδα του στον πρώτο ημιτελικό Champions League με την Ρεάλ.

Σε ένα παιχνίδι που οι μπλε ήταν πολύ καλύτεροι έναντι της μπλάνκος στο πρώτο ημίχρονο αλλά απέτυχαν να εξαργυρώσουν αυτή την ξεκάθαρη υπεροχή (1-1 στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου, αποτέλεσμα που έμεινε ως το φινάλε, με το δεύτερο ημίχρονο να έχει πολλή αναμονή και στρατηγική), με τον Γερμανό στράικερ να υστερεί στην τελική προσπάθεια με αποκορύφωμα την τεράστια χαμένη ευκαιριά στο 10ο λεπτό όπου νικήθηκε από τον Κουρτουά σε εξ επαφής πλασέ του.

Κάπως έτσι, δεν ήθελε και πολύ η -ιδιαιτέρως δραστήρια στα social media- Μπέλε Σίλβα, σύζυγος του συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τιάγκο, για να ξεσπάσει και να ανεβάσει video παραπόνων προς τον Γερμανό που έκανε το γύρο του κόσμου.

«Αυτό είναι κάρμα παιδιά. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί είναι ένας επιθετικός που συνεχίζει να χάνει γκολ… αυτός ο Βέρνερ, έτσι είναι το όνομά του;», ανέφερε σε Instastory που δημοσίευσε ο σύζυγος του Βραζιλιάνου στόπερ, για να προσθέσει σε ένα δεύτερο video που ανέβασε λίγη ώρα αργότερα:

«Χρειαζόμαστε ένα γκολ, πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς αλλά οι επιθετικοί μου δεν θέλουν να σκοράρουν. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλουν να σκοράρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ