aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσέλσι: Επέστρεψαν στη βάση τους οι Λονδρέζοι, δεν θα κάνουν παρέλαση με το τρόπαιο

Τσέλσι: Επέστρεψαν στη βάση τους οι Λονδρέζοι, δεν θα κάνουν παρέλαση με το τρόπαιο

Η αποστολή της Τσέλσι επέστρεψε στο Λονδίνο, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ενημερώνουν ότι δεν θα κάνουν παρέλαση στους δρόμους του Λονδίνου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στο Λονδίνο κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Οι παίκτες της Τσέλσι επέστρεψαν στη βάση τους και συγκεκριμένα στο προπονητικό τους κέντρο (Κόμπχαμ) μετά από τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι (1-0) στον τελικό του Champions League, ωστόσο δεν θα το πανηγυρίσουν με τους οπαδούς στην καθιερωμένη παρέλαση με το τρόπαιο στους δρόμους του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν οι “μπλε” σε ανάρτησή τους στο Twitter, οι παίκτες θα πάνε μαζί με τις οικογένειές τους για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, πριν ενταχθούν στις αποστολές των εθνικών ομάδων, όσοι έχουν υποχρεώσεις φυσικά.

Στην ανακοίνωσή της η Τσέλσι αναφέρει ότι η καθιερωμένη παρέλαση με το τρόπαιο του Champions League στο άμεσο μέλλον, καθώς στο Λονδίνο απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις ως μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού, όπως αναφέρει το βρετανικό “football.london”.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε χιλιάδες φίλους της Τσέλσι να βγουν στους δρόμους του Λονδίνου χθες βράδυ (29/05) και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ