aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσέκαρε δύο «σπιρούνια» η Μπαρσελόνα

Τσέκαρε δύο «σπιρούνια» η Μπαρσελόνα

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρσελόνα, Ρομπέρτο Φερνάντεζ, βρέθηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την Τρίτη στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ, για να τσεκάρει τον Χάρι Κέιν και τον Κρίστιαν Έρικσεν, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Ο ίδιος άνθρωπος βρέθηκε πριν από τρεις εβδομάδες στη Γερμανία για το ματς ανάμεσα στη Σάλκε και στη Λεβερκούζεν, για να παρακολουθήσει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Γιούλιαν Μπραντ που αγωνίζεται στις «ασπιρίνες» και τον 22χρονο μέσο Μαξ Μέιερ των «βασιλικών μπλε». Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον και για τον αμυντικό της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει μαγνητίσει και το ενδιαφέρον της Ρεάλ, η οποία σκέφτεται να προσφέρει λεφτά, αλλά και παίκτες στην Τότεναμ για να τον κάνει δικό της. Από την άλλη πλευρά, ο 25χρονος μέσος αποτελεί εναλλακτική λύση για τους μπλαουγκράνα σε περίπτωση που δεν καταφέρουν τελικά να αποκτήσουν τον Φελίπε Κουτίνιο. Ο Άγγλος φορ των «σπιρουνιών» βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, καθώς έχει 11 γκολ σε 11 συμμετοχές, ενώ καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει και ο Δανός επιτελικός χαφ με 3 τέρματα σε 10 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ