aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσάβι: «Ο Πεπ θα αλλάξει το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Τσάβι: «Ο Πεπ θα αλλάξει το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Επανάσταση στο αγγλικό ποδόσφαιρο θα φέρει η μετακόμιση του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον Τσάβι Ερνάντες. Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα και νυν παίκτης της Αλ Σαντ από το Κατάρ, είχε συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στους «μπλαουγκράνα» με τον Καταλανό τεχνικό. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ 2022, δήλωσε σίγουρος ότι ο πρώην προπονητής του θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν η Μάντσεστερ Σίτι. Νομίζω ότι θα αλλάξει το πρόσωπο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάποιος ικανός να αλλάξει νοοτροπία στους Άγγλους, αυτός είναι ο Γκουαρδιόλα. Σίγουρα θα έχει μεγάλη πίεση γιατί όλοι περιμένουν πολλά από αυτόν. Είναι όμως αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Σκέφτεται το ποδόσφαιρο όλη την ώρα, είναι παθιασμένος με την προσοχή στην λεπτομέρεια. Μιλάμε ακόμα συχνά και συζητάμε για το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Τσάβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ