aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίτη σερί ισοπαλία για Τότεναμ

Τρίτη σερί ισοπαλία για Τότεναμ

Μετά την ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ για την Πρέμιερ Λιγκ και αυτή με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, χάνοντας έτσι λίγο ακόμη έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο. Καλύτερα τα «σπιρούνια» στο μεγαλύτερο διάστημα, δίκαιο το 0-0 βάσει εικόνας της επίθεσης των φιλοξενούμενων και της άμυνας του συνόλου του Έντι Χαόυ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Ούγκο Γιορίς πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική επέμβαση στην πρώτη ευκαιρία του ματς για να μην επιτρέψει να πάρουν προβάδισμα από νωρίς οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα στο πρώτο κόρνερ του αγώνα ο Γουίλσιρ σέντραρε στο ύψος της πρώτης γωνίας του τέρματος, εκεί όπου βρέθηκε ο Ντάνιελς, σουτ του οποίου χτύπησε στα πόδια του Γάλλου κίπερ και στην συνέχεια στο δοκάρι. Δοκάρι, 11 λεπτά αργότερα (17′), είχε και η Τότεναμ, η οποία έγινε απειλητική με τον Λαμέλα, που για κακή του τύχη είδε την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά της συμβολής των δοκών και να καταλήγει εκτός.

Σε γενικές γραμμές, το πρώτο μέρος δεν είχε τρομερές ευκαιρίες ούτε τρομακτικό ρυθμό, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως οι δύο πλευρές δεν κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια. Αυτό που σίγουρα είχε σε πληθώρα ήταν οι κίτρινες κάρτες από ένα σημείο και μετά, με τέσσερις παίκτες της Τότεναμ να «κιτρινίζονται» μαζί με τον Γουίλσον της Μπόρνμουθ. Ο τελευταίος ήταν ο πρωταγωνιστής των ελάχιστων δευτερολέπτων που απέμεναν για τη λήξη του Α’ μέρους, χάνοντας τον στόχο σε δύο καλές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση στο χορτάρι του «Vitality» ήταν τελείως διαφορετική, με την Τότεναμ να κυριαρχεί κατά μήκος και πλάτος του αγωνιστικού χώρου, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που έφτανε κοντά στο γκολ. Τα «σπιρούνια» δεν κατάφεραν ποτέ, όμως, να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα, με την κατοχή τους να είναι ως επί το πλείστον ανούσια.

Νεύρα προς το τέλος του ματς, όταν ο Σισοκό χτύπησε με τον αγκώνα του τον Άρτερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ