aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίπιερ: «Ήθελα να μείνω στην Τότεναμ»

Τρίπιερ: «Ήθελα να μείνω στην Τότεναμ»

Την εκτίμηση πως η Τότεναμ βιάστηκε να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου εξέφρασε ο πρώην αμυντικός των «σπιρουνιών» και νυν της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κίραν Τρίπιερ.

Ο Άγγλος μπακ , που μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα έναντι περίπου 22 εκατ. ευρώ, επεδίωξε την παραμονή του στο Λονδίνο, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση, όπως γνωστοποίησε: «Μίλησα στον προπονητή για να μάθω τα πλάνα του και δεν πήρα ούτε ένα όχι, ούτε ένα ναι».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Είναι απογοητευτικό. Έδωσα τα πάντα για την ομάδα και ήθελα να μείνω, μου έμεναν άλλα δύο χρόνια, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Ο 28χρονος που έλαμψε στο περσινό Μουντιάλ, δεν είχε ανάλογη απόδοση μέσα στη σεζόν, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος: «Δεν έχω διακιολογίες για όλη τη σεζόν. Οι κακές εμφανίσεις μου ξεκίνησαν μετά τα Χριστούγεννα, γιατί μέχρι τότε θεωρώ πως είχα ένα καλό πρώτο μισό, ωστόσο μετά έμοιαζα με ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Δεν έπαιζα καλά».

Πάντως, ο Τρίπιερ θεωρεί πως άξιζε μια πίστωση χρόνου από την Τότεναμ: «Ήξεραν ότι μπορούσα να παίξω καλά και αισθάνομαι πως με άφησαν να φύγω στη λάθος στιγμή, επειδή απλώς χρειαζόμουν ξεκούραση τεσσάρων εβδομάδων, για να γυρίσω πίσω φρέσκος κι έτοιμος».

Ωστόσο, οι σχέσεις του Τρίπιερ με τον πρώην προπονητή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο παραμένουν καλές, σύμφωνα με τον ίδιο: «Δεν χωρίσαμε με άσχημο τρόπο με τον κόουτς. Έχει κάνει πολλά για μένα και τρέφω γι΄ αυτόν τον μεγαλύτερο σεβασμό».

Οι πρώτες εμφανίσεις του Άγγλου μπακ στην Ισπανία είναι εξαιρετικές, ενώ και ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι εκεί, όπως παραδέχεται: «Αγαπώ την Premier League, αλλά τώρα είμαι στη La Liga και το λατρεύω αυτό». Η καλή του εικόνα στην Ατλέτικο είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του 28χρονου στις κλήσεις της Εθνικής Αγγλίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2020, έπειτα από την απουσία του από τις επιλογές του Σαουθγκέιτ για την τελική φάση του Nations League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ