aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤριάρα... τετράδας για την Άρσεναλ, χάνεται το Champions League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Τριάρα… τετράδας για την Άρσεναλ, χάνεται το Champions League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Στην Άρσεναλ έχουν βάλει στόχο να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League και μετά το εντός έδρας 3-1 επί της έτερης διεκδικήτριας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέβηκε μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν στο -3 την Τότεναμ, που έχει ματς λιγότερο και στο -6 την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, που είχε τρία δοκάρια στο “Emirates” και δείχνει να… χάνει το τρένο της τετράδας.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό, με την άμυνα της Γιουνάιτεντ να αντιδρά άσχημα σε σέντρα από τα αριστερά, τον Σάκα να σουτάρει και τον Ταβάρες να παίρνει το… ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Ντε Χέα.

Ο Ελάνγκα απέτυχε να νικήσει τον Ράμσντεϊλ σε τετ α τετ τρία λεπτά αργότερα, με τον Ντε Χέα να τον μιμείται στο 25’, αρνούμενος το γκολ στον Ενκέτια – και ενώ είχε μεσολαβήσει δοκάρι του Νταλότ (23’).
Στο 26’, ήρθε μία ιδιαίτερα περίεργη φάση, με τον Ενκέτια να σκοράρει από κοντά αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ… και τελικά να προκύπτει πέναλτι μετά από χρήση VAR!

Ο Σάκα δεν λάθεψε από τη λευκή βούλα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Εντέλει, στο 34’ η Γιουνάιτεντ μπήκε ξανά στο ματς, όταν ο Ρονάλντο σκόραρε από κοντά μετά από μπαλιά του Μάτιτς, φτάνοντας τα 100 τέρματα στην Premier League και αφιερώνοντας το γκολ του στον νεογέννητο γιο του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 57’, όμως ο Φερνάντες απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από χέρι του Ταβάρες, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο είδε γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Στο 63’, οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρίτο (!) δοκάρι, με τον Ράμσντεϊλ να αποκρούει το σουτ του Νταλότ και την μπάλα να χτυπά στην αριστερή δοκό προτού απομακρυνθεί.

Τελικά, οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ! Ήταν στο 71’, όταν ο Τζάκα κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Ντε Χέα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή για το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:
Σάββατο (23/4)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1
(3’ Ταβάρες, 32’ πέν. Σάκα, 71’ Τζάκα – 34’ Ρονάλντο)
Λέστερ-Άστον Βίλα (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ (17:00)
Νόριτς-Νιούκαστλ (17:00)
Μπρέντφορντ-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή (24/4)
Μπέρνλι-Γουλβς (16:00)
Μπράιτον-Σαουθάμπτον (16:00)
Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (16:00)
Λίβερπουλ-Έβερτον (18:30)

Δεύτερα (25/4)
Κρίσταλ Πάλας-Λιντς (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ