aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤρεις συλλήψεις οπαδών για κατοχή φωτοβολίδων πριν το ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

Τρεις συλλήψεις οπαδών για κατοχή φωτοβολίδων πριν το ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Τρεις οπαδοί που είχαν στην κατοχή τους φωτοβολίδες στον προαύλιο χώρο του Άνφιλντ, συνελήφθησαν από την αστυνομία λίγο πριν τον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αστυνομία κάνει λόγο για έναν 38χρονο, έναν 35χρονο και έναν 19χρονο οπαδό οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο έχοντας στην κατοχή τους φωτοβολίδες. Μάλιστα ένας εξ αυτών πέταξε μία φωτοβολίδα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Τα γεγονότα του 2018, όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ υποδέχτηκαν το πούλμαν της Σίτι με ρίψη μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων, θρυμματίζοντας μάλιστα ένα από τα τζάμια της αποστολής, ανάγκασαν την αστυνομία να ακολουθήσει αυστηρές μεθόδους πρόληψης στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι.

Υπενθυμίζεται πως η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε καταγγελία εις βάρος των οπαδών της Λίβερπουλ που φέρονται να έφτυσαν ένα μέλος του επιτελείου των «πολιτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ